loading

Veel gestelde vragen

 • 1. Hoe werkt de betaling?

  De betaling gebeurt bij afhaling. Nadat u de bestelling hebt ingegeven ziet u een indicatie van het bedrag. Veel van onze producten worden afgewogen om de prijs te bepalen. Dit kan dus pas als de bestelling wordt klaargemaakt.

  Kiest u voor afhaling van de versbox, dan ontvangt u een mail op het moment dat de bestelling in de box wordt gezet. Daarin wordt de prijs en de code doorgegeven. De betaling gebeurt via Payconiq (via de payconiq-app of via payconiq in sommige bankapps of via overschrijving op het reknr in de mail)

  Kiest u voor afhaling in de winkel, dan ontvangt u geen mail meer.


 • 2. Hoe werkt de versbox?

  Nadat u de bestelling hebt ingevoerd, kan u kiezen voor afhaling in winkel of afhaling in de versbox. Op het moment dat we de bestelling klaar hebben, plaatsen we die in de versbox. Daarna ontvangt u via mail een code om uw vakje te kunnen openen. We proberen zoveel mogelijk het gevraagde uur te respecteren. Maar dit kan wat uitlopen afhankelijk van drukte of toelevering van sommige gevraagde grondstoffen/producten.


 • 3. Kan altijd alles besteld worden?

  Ja en Neen, Onze webshop is zeer uitgebreid. Ons artikel is dan ook zeer variërend. Sommige zaken hebben we standaard, andere moeten gemaakt worden, nog andere moeten we bestellen. We kunnen onmogelijk een stock bijhouden en linken aan de webshop. Eens de bestelling bij ons binnenkomt wordt die overlopen. Artikelen die niet haalbaar worden dan aangegeven. Hou in gedachten, hoe vroeger je iets besteld hoe meer kans dat we alles kunnen bereiden. 2dagen en meer vooraf is super, 1 dag vooraf is haalbaar en de dag zelf kan voor tekorten zorgen.


 • 4. Hoe weet ik dat m’n bestelartikelen voorradig of haalbaar zijn?

  Niet. We kunnen onmogelijk een stock bijhouden en linken aan de webshop. Eens de bestelling bij ons binnenkomt doen we een check. U ontvangt een mail met de bevestiging of er wordt aangegeven wat niet kan. (let op, we kunnen wel eens fouten maken hierin)


 • 5. Krijg ik bevestiging van m’n bestelling?

  Ja, Eerst krijgt u een automatische mail met overzicht van de bestelling. Eens wij de bestelling hebben gecheckt op mogelijkheid en voorraad, krijgt u een bevestiging van de bestelling. Kiest u voor afhaling via de versbox dan ontvangt u nog een derde mail met code eenmaal de bestelling klaar is.


Winkelmandje